De energievergelijkers van Nederland

Wat doet een energievergelijker? Een energievergelijker geeft u als klant de mogelijkheid uw gegevens in te voeren, zodat de energievergelijker de meest voordelige energieleverancier voor u kan berekenen. Dit betekent dat u niet alle sites van energieleveranciers hoeft af te lopen om te kijken wie het voordeligst is.

Een energievergelijker geeft alle energieleveranciers weer met de goedkoopste bovenaan, zodat u alsnog kunt kiezen. Daarnaast geeft de energievergelijker ook aan of er groene of grijze stroom wordt geleverd, en hoe het contract eruit ziet. Specifieke wensen kunt u in de filter invoeren, de energievergelijker houdt dan rekening met uw wensen bij het maken van een vergelijking.

Lijst aan kwalitatieve energievergelijkers

  • Energie-Zakelijk.comĀ is de gratis overstapservice voor mkb’ers. De website maakt het mogelijk om eenvoudig te besparen op de bedrijfskosten. Sinds de oprichting van de vergelijkingswebsite hebben honderden Nederlandse bedrijven hun energiekosten verlaagd.
  • Energiekampioen.be is een Belgische vergelijkingssite voor consumenten waar men uitgebreid energieprijzen kan vergelijken van alle energieleveranciers in Vlaanderen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.